···Okunma: 04 Mayıs 2026 22:21 Herkese Merhabalar
Bugün sizlere ters köşelerle dolu müthiş bir tempoya sahip bir kitap yorumu ile geldim.
Ana karakterimiz Doktor Chloe Davis. Henüz 12 yaşındayken yaşadığı kasabada bir anda 6 kız ortadan kaybolmuştur. Ama katil ne yazıkki kendi evindedir. Maalesef ki babası 6 kızın katilidir. Babası yaptıklarını itiraf ederek tutuklanmış olsa da yaşananlar ve travmalar ailenin peşini asla bırakmaz.
20 yıl sonra Chloe Doktor olmuş kendi muayenehanesini açmış ve nişanlı bir kadındır. Düğün hazırlıkları yaparken yaşadığı yerde yine kızlar kaybolmaya ve cesetleri bulunmaya başlar. Chloe ise yaşadıklarının bir tesadüf mü yoksa 20 yıl öncesinin bir taklidi mi diyerek istemese de kendisini olayların içinde bulur.
Aslında Chloe babasının yaptıklarından kaçarken farkında olmadan gizemli sırlarla dolu erkekleri hayatına aldığının farkında değildir. Sonunda ise şoke olacağınız bir son var.
Kitap tamamen psikoloji ve travma üzerinden ilerlemekte ve sizi sürekli tahminler yürüterek okumanızı sağlıyor. Buda heyecanlı ve oldukça akıcı bir hale geliyor. Oldukça sürükleyici ve iyiki okudum dediğim kitaplardan biri oldu.