2026 23. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2026 10:39
Yazarımız Freida McFadden nin kalemine bayılıyorum. Bu romanı da tek kelimeyle muh-te-şem-diii!!! Gerilim unsurları çok iyiydi, akıcı bir anlatımı vardı okuması kolay bir kitaptı. Sadece sonunun eksik olduğunu düşünüyorum. Yani roman genel olarak güzeldi ama hikayede eksik parçalar vardı. Sonu da biraz havada kaldı sanki devamı varmış gibi merakta bıraktı. Bunların dışında benim şüphelendiğim biri vardı gerçekten de o çıkmasına aşırı şaşırmadım ama bu kadarını yapacağını beklemezdim yani karısı ve çocukları bile mi? Gerçekten düşüncesi bile insanın kanını donduruyor. Olivia karakterinin cesaretine, ne olursa olsun umudunu kaybetmeyişine en önemlisi de azmine hayran kaldım. Asla pes etmedi, yeri geldi canının acısından çığlık çığlığa kaldı ama yine de devam etti. Gerçekten Olivia karakterine bayıldım. Sadece onca şeyden sonra nasıl olur da hâlâ onunla kalabilirsin!! Aklım almıyor Allah korusun böyle bir şey başıma gelse bir dk daha durmaz giderdim. Bu pervasızlık mı yoksa deli cesareti mi bilemiyorum ama sonuçta bir sosyopat ve genetik geçişli!! Nasıl görmezden gelebilirsin ki?? Spoiler olmasın diye ekstra çabaladım. Umarım ilginizi çekmiştir, çünkü bu kitap okunmayı kesinlikle hak ediyor. (⁠✯⁠ᴗ⁠✯⁠) Kusursuz Çocuk
1K
Kusursuz ÇocukFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 2026802 okunma
Kesinlikle nefis kesici bir kitaptı o gerilimi fazlasıyla hissediyorsunuz çok da akıcı idi o ögretmenlerin verdiği ifadeler kan donduruyordu kesinlikle okumanızı tavsiye ederim