2026 17. kitabı
BALKANLARDAN GELEN ÇOCUK YAYINEVİ: THESEUS YAYINEVİ YAZAR: MUHSİN GÜLER SAYFA SAYISI: 132 PUANIM: 10/8 Merhabalar... Bugün Aylin Karadamak moderatörlüğünde @theseusyayinevi çıkan @muhsinguler24 kaleme aldığı #balkanlardangelençocuk kitabı ile geldim. Yazarın kalemini çok beğendim kitap bir çırpıda bitti benim için. Çocuk kalbin yaşadıklarına şahit olmak ise beni bambaşka duygulara sürükledi. Gelelim kitabın konusuna; Göç etmek zorunda kalan ailenin çocuklarından birisi olan Muhsin tüm olaylara onun gözünden şahitlik ediyoruz. Tüm sevdiklerini, evlerini işlerini okullarını geride bırakıp tamamen yabancısı oldukları bir ülkeye sığınırlar. Türkiye, Edirne' de bir süre kamp alanında tutulurlar işlemler bitince ülkeye alınırlar. 3 aile aynı çatı altında yaşamak zorunda kalırlar bir süre sonrasında olacak gibi değil bir ev bulup ayrılırlar. Evin tüm halkı küçük, büyük, kadın, erkek çalışmak zorundadırlar. Sıfırdan yeni bir düzen için bir süre sonra Muhsin okula dönmek ve okumak istediğini söyler. Ailesi Muhsin'i hemen okula yazdırır. Okulda sessiz, sakın kendi halinde olan Muhsin'in başarısı tüm ilgiyi üzerine çeker. Peki sizce bu aileyi neler bekliyor? Sizce düzenleri olacak mı? Ülkelerine geri dönecekler mi? #reklam değil #kitaptanıtımı #kitapyorumu #bookstagramtürkiye
Balkanlardan Gelen ÇocukMuhsin Güler · Theseus Yayınevi · 03 okunma