2026 9. kitabı
Öncelikle bu kitap mükemmel herkese tavsiye edeceğim bir kitap kitabın konusu kısaca iki tane asker çocuğumuz var Murathan ve Gökçen bunların babaları aynı gün şehit oluyolar ve bunlarda şehir değiştiriyor uzun bir süre ayrı kaliyolar Gökçen doktor olup silopiye gidiyor orda Murathanla karsilasiyo Murathan bordo bereli asker olmuş ve bir timi var barut timi kısaca timdeki kişiler şunlar(hepsine talibim) Murathan Timin komutanı zaten Timur TöngeTimin sessizi neredeyse hiç konuşmaz konuşursa da güzel konuşur Hasan GirayBunun bır tane çocuğu var Mete her saniye 25 kuruş yutar ve dolandırıcıdır adam bundan bikmiştir ve bir kardeşi var duru o da kendini her yere zincirler böyle eylemlere falan katılır hep karakoldadir adam bundanda bikmiştir ve timdeki bir bu kıza aşık oluyor Zülfikar ŞahınTimimizin olmassa olmazı hep caza alan çapkın konuşan timin komiği Barbaros Yücekırmızı doblosuna aşik amelde mezhep soran Süleyman MercanTimdeki kıza yani aybukeye üç yıl aşık olup bir türlü aybukrule olmayan yani Aybüke kabul etmez geçmişinden dolayı ama Süleyman dağ çiçeğinden baz geçmez Aybüke AkarSüleymanin dağ cicegi güçlü kadın karakterlerdendir Emek Karahan Sonu kötü olan bir karakter çok konuşmamış kitapta baya büyük bir yan karakter Alican tokmakZülfikardan hep dayak yer Denizli'de deniz olduğunu iddia etmiştir sevdiği kadina Yani bence bu kitabı okuyun ben çok beğenmiştim Gökçen Loresima
GökçenLoresima · Ephesus Yayınları · 20237,6bin okunma