Spoilerli
2026 30. kitabı
Okunma: 06 Mayıs 2026 17:28
Selam ben zaten bu kitaba aşığımmm. Neden mi? Yazım dili masalsı ve mükemmel, karakterleri ayrı bir güzel, gelişimleri, seçimleri, tabii ki bu kitaba bayılıcağım.(+13) Övgü Deveci Safi yazarımızın birinci kitaptaki o ters köşesinden sonra karakterlerede, yazarada güvenemiyorsun tabii ki. Kim zannederdi Beau'nun babası Madrabaz olduğunu. Neyse bu seferde Tamu tarafından ters köşe yaratılmış. Ben birinci kitaptaki ters köşeyi bir güzel yedim, ikinci kitaptakini yemedim sayıyorum. Çünkü ben zaten Tamu'ya hiçbir zaman güvenmedim ki hatta Aspen'e saldırması için Sedir'e görev veren kişiyi o olabilir mi diye düşündüm. Ama Aspen'in kardeşi olduğunu tahmin edemedim. Tamu'dan şüphelenmemin nedeni ilk sayfalarda Lunu onu ölüm olarak görmesi, ikinci nedenim Hodbin'in ondan rahatsız olması, üçüncü nedenim hep gölgelerde saklanması. Lev ölünce iki ihtimal var dedim. Bir Tamu öldürmüştür, İki Hoki öldürmüştür. Bu arada buradan iki beyin hücreleriyle yaşayan Beau ve Hodbin'e sesleniyorum, şu kızları artık üzmeyin!
Hainin Mührü 2Övgü Deveci Safi · Dokuz Yayınları · 2026251 okunma