7. Kurban
2026 16. kitabı
Vaavvvvv Kitap bitti ve ben geldim. Kurguyu okurken şunu düşündüm. Bazı psikolojik sorunlar gerçekten doğuştan mi oluyor yoksa sonradan insanin yaşadıklarıyla birlikte mi ortaya çıkıyor. Insan sadece sonradan yasadiklariyla seri katile dönüşür mu? Fredy ve Henry iki kardeş. Fredy zaten kitabin ilk sayfalarında vurulan Gülbicen adlı seri katil. Kate katılın elinden kaçan tek kurban. Aradan yıllar geçiyor ve bu cinayetler yeniden islenmeye basliyor. Her kurban icin kapısına kırmızı bir gül bırakılıyor. Kate , yeni seri katilin yedinci kurbanı olacak. Tabiki ajanlar devreye giriyor. Fredy öldüğü için şüpheli yok denecek kadar az. Henry de dayanamayıp intihar etmiş. Bu arada kucuk ama onemli bir not. Fredy ve Henry annesi tarafından cinsel istismara uğramış cocuklar. Fredy nin içindeki karanlik ilk fırsatta ortaya çıkıyor ve cinayetler böyle başlıyor. Peki şimdiki cinayetleri kim işliyor? Kate'in travmaları yeniden gun yüzüne çıkıyor ama bu sefer Kate daha güçlü. Kitabi cok severek okudum. Yazar gerilimin hakkını vermiş gerçekten. Son sayfaya kadar tempo düşmedi. Bu tarzi seven herkese tavsiye ediyorum. Ama uyarmam gerek tetikleyici unsurlar var. Teşekkür ederim @yakamozyayinlari
7. KurbanJennifer Hunter · Sonsuz Kitap · 202620 okunma