Yorumlarda anılarınızı da dinlemeyi çok isterim :))
Küçükken en sevdiğiniz oyuncağınızın ismi neydi?
İnsan ve Hayat
Benim mozo die bir oyuncağım vardi fil ve fare karışımı sarı bir oyuncakti resmen aşıktım ona yanımdan hiç ayırmazdım
İPEK
SudeSude Of ya bugün de mozoya yakıyoruz :)🥹🥹 Küçük Sudeye sarılıyorum buradan🤗🫶🏻🥰
Mındık :) fındık diyemediğim için ismi mındık kalmış hala duruyor kolu budu sağlam 😅
İPEK
Hamit HanHamit Han 😅😅 laf sokmadım canım gerçekten erkek çocukları meşhurlar bu konuda🤦🏻‍♀️
İPEK
Benim bi bebeğim vardı kocaman babam İstanbul'dan almıştı Nazlıydı ismi hala duruyor ama kızlar bilir ki o bebeklerin kolu bacağı yoktur 😅
Rosie... Anneannemin verdiği bi oyuncak bebek vardı o zamanlar benim boyumda olan. Onun komşusunun köpeğinin adı da Rosie'ydi. Çizgi filmin adını tam hatırlamasam da en sevdiğim çizgi filmin ana kahramanının da... Hiç yanımdan ayırmazdım. Kardeşim biraz büyüyünce onu parçalamıştı🥲
İPEK
Begonyanın GünlüğüBegonyanın Günlüğü 😂😂 çok tatlı ya olsun ne yapalım sana zarar vermesin de 😬😂😂🥰
Tweety. Hoş, bütün oyuncaklarımın adı oydu çünkü hepsini severdim sevdiğim bütün nesnelerin adını Tweety koyardım...
Tweety yaaa çok severdim 😍🥹😂🥰 bir kedi gördüm sanki 😂🫶🏻
Ayıcık bombo..ben onu avmlerde kıyafet kollarının içine koyarak sanki ona elbise alıyormuş gibi davranıyordum yaa o kadar çok kıyafet denetmiştim ki en son annemin çantasına girmeye hak kazanmıştı
İPEK
GeceGece minik bir telefon rehberi vardı defter onun arkasına yazmışız çizgi film saatlerini gerçekten çok güzel günlerdi 🥹🥰
Valla hiçbir oyuncağıma da evcil hayvanima da isim vermedim, hayatımın bir döneminde benimle olup sonradan odağımdan çıktılar.
İPEK
Bu makaleye bi göz atar mısınız Hatice Hanım bu davranışın psikolojide bir karşılığı var çünkü eğitimci ruhumdan sebep dayanamadım hadsizlikse kusura bakmayın lütfen 🙏🏻🥰 psychologytimes.com.tr/oyuncagin-sessi...