2026 87. kitabı
OYUNBOZAN – Ayça T.K Merhabaalar, bu sıralar çok gülmeye ihtiyacım vardı. Allahtan doğru adresi hemen buldum, Oyunbozan. Okurken çok eğlendim, sahte sevgililikle başlayıp gerçeğe dönüşen bir aşk okuyoruz. Tabi ki tartışmalar, didişmeler olmazsa olmaz. Bu arada kitabımız tek kitap, seri değil. Adal ve İmge, ortak arkadaşlarının onları sevgili yapma çabasıyla beklenmedik bir oyunun içine sürüklenir. Bu oyunu bozmak için toksik bir ilişki rolü yapmaya karar veren ikili, sahte sevgililiklerinin zamanla gerçek duygulara dönüşmesiyle planlarının kontrolden çıktığını fark eder. Adal ve İmge’yi yakıştıran Elçinlere bir dua etmemiz lazım, sayelerinde gerçekten oldu bizim çiftimiz. Ben de yakıştırıyorum bu ikiliyi, bence de birbirlerini tamamlıyorlar. En çok ama o toksik çift rolü oynarken yakıştırdım, kesinlikle içlerinde o toksiklik var yoksa bu kadar iyi rol yapamazlardı diye düşünüyorum. O sahnelerde çok güldüm çok. Adal’a güldüğüm kadar üzüldüğüm anlarda oldu maalesef, özellikle kalp hastası olduğunu okuduğumda kalbim sızladı. Yazarın yaptığı o kalbimin pili benzetmesi işte o zaman anlamlı bir hale geldi benim için. Tabi bir o kadar da hüzünlü hissettirdi. Yazarın kalemini sevdiğim kadar yazdığı sonu da seviyorum. Böyle son satırları okurken yüzümden hafif bir tebessüm vardı. İçim çok rahattı, bilirsiniz ben kötü sonları hiç sevmem. Akıp giden, zamanın hızlı geçtiği ve sade anlatımlı bir kitap arıyorsanız, tavsiye ederim.
OyunbozanAyça T. K. · Pukka Yayınları · 202654 okunma