2026 80. kitabı
ELİF MELİSSA~KATİL KALPLER ŞEHRİ~1 Selam.Bugün sizlere elifmelissa_ kaleminden #katilkalplerşehri1 serisinin ilk kitabı ile geldim.Kitap yazarın kalemi ile de tanışma kitabım oldu.Yazarın kalemini genel itibari ile sevdim.Betimlemeden uzak,yalın ve akıcı bir anlatımı vardı.Ayrıca kurgu da çok güzel işlenmişti.Açıkçası okurken bir sürü teori ürettim ana kitabın sonunda tamamen bir ters köşeyle karşılaştım.Hiç beklemediğim bir sondu ve devamını deli gibi merak ediyorum.İkinci kitap elimde mevcut olduğu için hemen başlayacağım yakında onun da incelemesi gelecek.Toprak karakterinizin ama ona biraz kızmadım değil. Evet annesinin intikamının peşinde koşsa da biraz sabit fikirliydi.Açıkçası en çok Kerem karakterini sevdim kitapta. Çok güzel sevdim ama yanlış anlaşılmaların kurbanı oldu maalesef.O yüzden ikinci kitapta en çok da onu merak ediyorum.Maalesef cinayetleri bu kitapta tam çözemedik,her şeyin aydınlanması ikinci kitaba kaldı.Her sayfasını merakla çevireceğiz güzel bir kurgu okumak istiyorsanız bu kitaba bir şans verebilirsiniz. Toprak,annesi ve babasının boşanmasının ardından annesiyle hayatını devam ettiren genç bir kızdır.Tasarım bölümünü bitirmiş ve iş başvurusunda bulunmuştur.Tek isteği biricik annesini güzel yaşatmaktır.O sabah iş görüşmesine giderken hayallerle gitmiştir.Ama eve döndüğünde onu korkunç bir olay beklemektedir.Annesi küvetin içerisinde kanlar içinde ölüdür. Toprak o gün bir yemin eder annesinin intikamını alacaktır. Bunun için yaptığı araştırmalar da onu Kerem’e götürür. Planlar kurar,Kerem hakkındaki her şeyi öğrenir ve oyunu başlatır. Kerem gerçek babası tarafından sokağa atılmış,anne bildiği manevi annesiyle yaşayan genç bir adamdır.Ne yazık ki ufak tefek suçlara da karışmıştır.O gün eve döndüğünde annesinin cesedi ile karşılaşır.Annesinin katilinin peşine düşer.Manevi annesi ona bir mektup bırakmıştır.Bu mektupta yazılanlarla yolu İstanbul’a düşer.Ama İstanbul’a giderken peşine daha yeni tanıştıkları Toprak’ta takılır.İkisi de aslında kendi intikamları için kurdukları oyunun adamını atmışlardır. İstanbul’da onları Zeliha’nın mektubunda bahsettiği Behram Asrınlı ve bilmedikleri sırlar beklemektedir.
Katil Kalpler Şehri 1Elif Melissa · Ephesus Yayınları · 202548 okunma