2026 32. kitabı
Kavuşamayan Aşıklar - Navessa Allen #kitapyorumu Herkese selam! Yeni bir kitap yorumu ile geldim! Kitabımız Noah isimli karakterimizin mezarlıkta bir bağırış sesi duyması üzerine başlıyor. Daha henüz ö!3n Emma’nın mezarından geliyordu sesler. Mezara yaklaştıkça sesler de artıyordu. Daha sonra Noah seslerin Emma’ya ait olduğunu anlayıp mezarı kazmaya başlıyor. Az bir toprak yığını kaldıktan sonra iletişime geçebiliyorlar ve gerçekten Emma olduğunu anlamak ve hayal görmediğinden emin olmak için Emma’ya sorular yöneltiyor. Ancak Emma hepsini doğru yanıtlıyor. Haliyle artık Emma’yı mezardan çıkartıyor. VE EMMA GERÇEKTEN Ö!M3MİŞ!!! Tabii neler olduğunu ve nasıl Emma’yı ö!ü gösterdiklerini vs araştırmaya başlıyorlar ve burada kitap başlıyor diyebilirim. Fakat bu anlattıklarımın hepsi öyle hızlı olup bitiyor ki okuduğunuzdan hiçbir şey anlamıyorsunuz. Kitabın sonunda da her şey hızlıca olup bitiyor. Kafa dağıtmalık iyi bir kitap olabilir. Yine de ben çok daha uzun ve derinlikli işlenmiş bir kitap okumak isterdim. Bu çok taslak gibiydi. BÖYLE MÜTHİŞ BİR KONUYU yazar maaaaalesef düzgün kullanamamış ve bir nebze harcamış. Keşke bu kitabı halihazırda bir gerilim kitabı yazmış ya da gerilim türünde eserler üreten bir yazar yazmış olsaydı demek kaldı bana da. Yine de konunun harikalığına ve akıcılığına bir şey diyemeyeceğim.
Kavuşamayan AşıklarNavessa Allen · İndigo Kitap · 2026114 okunma