2026 16. kitabı
Doğduğumuz dünya ile anne olduğumuz dünya her ne kadar aynı olsada, çocuklarımız ile çağ farkımız çok belli maalesef. Bizim çocuk olduğumuz zamanlardada annelerimizin endişeleri vardı elbet ama herkesin birbirini tanıdığı mahalle kültüründe çocuk yetiştirmek sanırım bu zamandan daha kolaydır. Evlatlarımızın evlerinde bile güvende olmadığı bir zamanda anne olmak gerçekten cok zor. Kitabı okurken sürekli kendi davranışlarımı gözden geçirdim ve çok şükür dedim. Maalesef dijital dünya hayatımızın büyük kısmını ele geçirmiş durumda. Özellikle çocuklarda cinsiyeti ve ahlakı bozmak icin o kadar büyük yatırımlar yapılıyor ki aklımız hayalimiz durur. Popüler şarkılarla, fenomenlerle ve saçma dizi filmlerle çocuklarımızın algılarını bozmak icin hic bir masraftan kaçınmıyorlar. Bizlere çok buyuk görevler düşüyor, yol uzun, işimiz zor. Rabbim bizleri muvaffak etsin. Neslimizi Efendimizin yolundan ayırmasın. Duanın çok büyük kalkan olduğunu hepimiz biliyoruz. Evlatlarımızı bu bozuk düzene yem etmemek için bizler elimizden geleni yapacağız inşallah. Kitapta en cok üzüldüğüm konu yurtdışında cinsiyet değiştirmenin bu kadar kolay olması. Psikolojik destek alması gereken çocuğun bir daha geri dönüşü olmayan hormon tedavilerine maruz kalması o kadar korkunç ki. Türkiye'de yaşadığım için şükrettim. Rabbim kötülere fırsat vermesin
Cinsiyeti Terk EtmeŞöhret Karaduman · Hayy Kitap · 202438 okunma