2026 41. kitabı
Bekar ebeveyn tropeunu severlerin seveceğini düşündüğüm bu güzelliğin yorumuyla geldim Karakterleri ayrı ayrı çok sevdim ki buna küçük köpekcikte dahil Özellikle Cliff’ın kızlarına olan sevgisi, bağlılığı, davranışları sizin kalbinizi çalacak bundan eminim ama çiftimizin ilişkilerinin bir son kullanma tarihi var maalesef. Türü severler için değişik bir alternatif olabilir. Smut içeriği olduğu uyarısını da vereyim. . Konusuna gelecek olursak; öncelikle hikayemiz 1997 yılında geçiyor. Kızımız Michelle, kocası tarafından aldatılmış ve boşanmış fakat bunu ailesine söyleyememiştir. Annesinin cenazesinde ise eski kocası babasına bu yas zamanında bu haberi vermekten çekinmemiştir. Bu durumdan sonra anneleri Cupper Run’daki pansiyonu kız kardeşine bırakmıştır ama kardeşi mezun olana kadar orayı işletmek zorundadır. Kasabaya gittiğinde yakışıklı pastacımız Cliff ve kızlarıyla tanışır. Onlarla keyifli bir arkadaşlık kurar ve Cliff ile zaman geçtikçe aralarında güçlü bir çekim de oluşur. Cliff ise kızlarına ve kasabaya oldukça bağlıdır. Eski eşi bu kasabada yaşamak istemediği ve şehir hayatını tercih ettiği için ayrılmışlar Cliff’te çocukların velayetini alarak kızlarına bütün sorunlarıyla birlikte harika bir baba olmuştur. Michelle’den de çok hoşlanır ama kendisine bir söz vermiştir, eğer Michelle gitmek isterse ona kal demeyecektir. Hızla günleri tükenirken birbirlerine iyice aşık olurlar ve üstüne de Michelle’e hayalindeki iş teklifi gelince bir anda o mutlu günlerin sonu gelmiştir artık. Peki kim neye karar verecek dersiniz? Gitmek mi yoksa kalmak mı mutluluğu getirecek? Çok daha fazlasıyla birlikte okuyup öğreniyoruz
Yeter Ki Sen Mutlu OlJulie Olivia · Martı Yayınları · 202624 okunma