2026 30. kitabı
​Merhaba bugün sizlere harika bir psikolojik gerilim kitabı ile geldim."KARANLIKTAKİ KIVILCIM" Chloe Davis, henüz on iki yaşındayken hayatını altüst eden bir travmayla tanışır. O yıl, altı genç kız gizemli bir şekilde ortadan kaybolur ve fail, Chloe'nin öz babası çıkar. Babasının suçunu itiraf edip ömür boyu hapse mahkûm edilmesiyle, Chloe için bitmek bilmeyen bir kabus başlar. ​ Yıllar sonra Chloe’yi başarılı bir psikolog olarak görürüz.Kendi ruhundaki yaraları ne kadar sarabildiği meçhuldür;ancak tam da düğün hazırlıkları yaptığı, hayatını düzene soktuğu bir dönemde geçmişin hayaletleri yeniden kapısını çalar. Bir muhabirden gelen telefon, yirmi yıl önceki o karanlık günleri tekrar gün yüzüne çıkarır: Muhabir, cinayetlerin yıl dönümü için onunla bir röportaj yapmak istemektedir.Tabi Chole reddeder. ​Asıl dehşet ise o andan itibaren başlar: Genç kızlar tıpkı yıllar önceki gibi yeniden kaybolmaya başlar. Üstelik bu seferki kurbanlar, nedense hep Chloe'nin yakın çevresinden seçilmektedir. Eskiden kurbanların takıları babasının dolabındaki bir sandıktan çıkmıştı; peki ya şimdi? Bu yeni kurbanların izleri nereden çıkacaktır? ​Olaylar arasındaki benzerlik o kadar fazladır ki Chloe’nin hayatı yeniden bir labirente dönüşür.Babası hapiste olduğuna göre, bu korkunç cinayetleri kim taklit etmektedir? Yoksa babası en başından beri masum muydu? Sonunu asla tahmin edemeyeceğim bir kitaptı.Ters köşe fenaydı. Katilin kim olduğunu kesinlikle tahmin edemiyorsunuz. Bu tarz okumaları sevenler icin şiddetle tavsiye ederim . @altinkitaplar @nihllck.kitap
Karanlıktaki KıvılcımStacy Willingham · Altın KitaplarMurat Karlıdağ · 2026187 okunma