Chandler Cohen, bir hayalet yazardır. Ve hayalet yazarlığını yaptığı bir yazarın imza gününe gitmiştir. Ancak kadın onu tanımamış ve Chandler kendini gerçekten hayalet gibi hissetmiştir. Kitapevinin barında kendine küçük bir acıma partisi düzenlerken oradaki bir adamla konuşmaya başlamıştır.
Chandler, adamla yemek yiyip eğlenirken, geceyi de onun kaldığı otelde bitirme kararı almışlardır. Ancak Chandler hayatının en kötü gecesini onunla geçirdiğine emindir. Ve otelden kaçarcasına gitmiştir.
Ertesi gün ise bir kurt adam dizisiyle ünlenmiş oyuncu Finn Walsh'in anı kitabı için hayalet yazar olarak kendisiyle görüşmek istediğini öğrenmiş ve görüşmeye gitmiştir.
Lakin Finn Walsh önceki geceyi beraber geçirdiği adamın ta kendisidir. Ve Finn, Chandler'ı beraber çalışmaya ikna etmiştir. Şimdi ise Chandler'ın profesyonelliğini koruyarak bu kitabı bitirmesi gerekmektedir. Ancak Finn'e vermeye başladığı yatak dersleri aralarındaki sınırları bulanıklaştırmaya başlayacaktır.
Yazarın daha önce kalemiyle tanışma fırsatı bulmuştum ve yine çok severek okuduğum bir kitap oldu.Chandler yaptığı işi ve hayatını sevse de henüz kendini bulamamıştı.Ve Finn'inn hayatına girmesiyle işler bambaşka bir yere doğru gitmeye başladı.Finn ise dışarıdan göründüğünden daha farklı bir karakterdi.Hollywood'un zorlukları, arka planda ailesiyle yaşadıkları ve OKB ile nasıl mücadele etmek zorunda kaldığı kısımlara da değinilmişti.Ve Finn her şeye rağmen çok iyi yetiştirmişti kendisini.Bunlarla beraber utangaçlığı ile çok minnoştu.Tabi utanması kısımların olmasına engel değildi. Bir de kuzeni Noemie vardı ki aralarındaki dostluğu okumak çok güzeldi.Chandler ve Finn'in aralarındaki çekim, diyologlar ve ilişkileri çok güzel işlenmişti.Genel olarak keyif aldığım ve zaman zaman beni güldüren kitaplardan biri oldu.Sizler de türü okumayı seviyorsanız şans verebilirsiniz.