2026 44. kitabı
Selam Günü güzelleştiren tutkulu, eğlenceli ve sizi içine çeken kurgusuyla yepyeni bir kitapla geldim bugün. Sarhoştum ve Bir Iblisi Kurardım. Durun bir dakika...tabi ki bu ben değilim Yeni yaramaz kızımız Cinnamon'dan söz ediyorum..... Aslında kitap ilk çıktığında güzel baskısı ve kapak detaylari ilgimi çekmişti. Konusunu okuduğumda ise bu kitabin tam benlik olduğunu anladım iyiki de okudum dediklerimden oldu. Cinnamon'ın hayati gayet sıradan olup ailesiyle birlikte ailesinin baharat ticareti işini yapıyordu. Yine bir gece pazar satışından çıkıp eve doğru giderken yolda başına çok farklı bir şey gelir. Ve bu farklilikla artik hayati eskisi gibi olmayacaktır. Sarhoş olup yolda evine giderken duyduğu bir ses üzerine ağaçların altında yatan bir adam görür. Adamı kurtarır ama o şimdiye kadar bildiği diğer adamlara hiç mi hiç benzemez. Feci bir yakışıklılığı simsiyah saçları durun bir dakika başında da uzayan bir çift boynuzu vardı. Köyü tanrıça tarafından iblislerden korunsa da karşısındaki bir iblisti. Zar zor ondan kaçmayı başardı tabi ki bu yanında olan tarçın çubukları sayesindedi. Ama ertesi sabah aynı iblisi ailesiyle kahvaltı yaptıkları mutfak masasında görünce ondan kurtulmanın sandığından daha uzun olacağını ve şimdiye kadar inandığı tanrıcanın ise tam bir yalancı olduğunu öğrenecekti. Ve İblis Falcon ile birlikte kötü cadıdan kurtulmak ve birlikte maceraya atılmak için yola koyulurlar. Tüm bunların yanında aşk ise tam zamanında gelmiştir.. Böyle keyifli, eğlenceli, maceraya atılan güzel fantastik kitapları okumayı seviyorum. Mizah yönünün romantik fantastik kitaplar ile harmanlanmasi çok tatlı. Tavsiyemdir..
Sarhoştum ve Bir İblisi KurtardımKimberly Lemming · Nox Yayınları · 202629 okunma