·296 syf.····Okunma: 12 Mayıs 2026 01:55 Selamlar. Asla listesinde ki kitaplarına uymayanlar burada mi? Hadi kabul edelim. Bir kitap severin en önemli sorunu okuyacağı kitabı seçememektir. Kitap odamda kitaplığımı düzenlemek daha kisa sürüyor. Neyse ki aklıma hep yeni çıkan #romcom kitapları olduğu için, seçim yapmak daha kolay oluyor. Çıktığı günden beri bayağıdır listemde olan bir kitapla geldim bugün. Kate bir yazardır. Lakin tıkanıklık yaşamıştır. Aracını tamir için götürdüğü Tire Depot onun yeni ilham perisiydi. Ehh daha çok bekleme salonu desek daha doğru olur. Miles ise burada çalışan bir tsmircidir. Bu kızıl saçlı afet dikkatini çekmiştir. Aralarında ki çekim kitabın dışına kadar taştı. Tek gecelik gibi görünen ama olmayacağını bildiği için uzak duran Miles ve ona her konuda gerkesiz yalanlar söyleyen Kate! Yani ne gerek var? Aşk elbet yolunu bulacak. Bu kadar dolambaçlı yollara girmeye ne gerek var? Ay sinirlendim! Miles gerçekten hepimizin aşık olacağı o kurgusal karakterdi. Kate ve yazarlık serüveni cok keyifliydi. Lakin daha detaylı olmasını isterdim. Eski erkek arkadaşı ile yaşaması da maalesef Bana saçma geldi.
Dediğim gibi aralarında ki çekim ortalığı buram buram yaktı. Miles bence iyi dayandı. Ahh benim dev kelebeğim. Geçmiş ilişkisinde yaşadığı korku da bir adım attırmadı. Haksız mıydı? Belki biraz. Geçmişi unutmak elbette zor. Ancak kafaya takmak ayrı şey, ders çıkarmak ayrı diye düşünüyorum. Kate deli dolu hallerini sevsemde yalan mevzusunu bir türlü aşamadım. Mercedes hali ne kadar çılgınsa Kate hale bir o kadar pısırık bir tipti. Miles bir ara geçmişten kalma ruh haliyle maalesef bize zor zamanlar yaşattı. Burada Mercedes bir anda yatak arkadaşı olmasını ve yeni kurgusu için yardım etmesini istedi. O sayfaları kendinize gelin diye diye okudum. Tabii o kadar yalanın ortalığı karıştıracağı kaçınılmaz bir durumda olacaktı! Ayrıca nalet kadin çok şanslıydı. Kim gerçek dünyada kurgusal erkek karakterini bulurdu ki? Ve kim bunu İstemezdi? Ahh tabii ki ben isterdim. Kitabın sonunu çok ama çok sevdim. Ben buc çifte ne oldu sorusunun cevabını almayı seviyorum. Kitapta yetişkin içeriğe yer verildiğinide söyleyip kaçayım!