2026 34. kitabı
EVİNE HOŞ GELDİN KUNDUZ! ~ 25M2 KİTAP İçerik; Resimli çocuk kitabı Macera tutkunu bir kunduz Cesur bir yol arkadaşı Dünya seyahati Hayvanlar ve yuvaları 3-6 yaş 23,5 X 32,5 boyutunda 40 sayfa Merhaba minik dostların değerli ebeveynleri… Size bugün gerek çizimleri gerekse hikâyesiyle oldukça keyifli bir kitapla geldim. Çizer ve aynı zamanda mimar olan Magnus Weightman’in Esther van der Werf ile yazdığı “Bul ve Keşfet” serisinin ilk kitabı bu. Küçük Kunduz artık büyümüştür. Kendi çevresi ve yuvası haricindeki dünyayı merak ediyordur. Merakını gidermek için ağaç parçasına atlayıp düşer yollara. Gezer, dolaşır, inceler… “Tamam yeterince gördüm, evime döneyim artık. Ama nasıl evine geri döneceğim?” dediği anda uçan hava balonuyla Cesur adlı bir köpek onu balonuna davet eder. “Gel,” der, “dünyayı dolaşalım, evini birlikte bulalım.” Ve işte o andan itibaren başlarlar ülke ülke, kıta kıta gezmeye; çeşit çeşit hayvanların yaşam alanlarını ve yuvalarını görmeye… Gezdikçe dünyaya ve barındırdığı güzelliklere hayran kalmaya… Daha kapağını gördüğüm anda bayıldım ben bu kitaba. Çizimler aşırı detaylı ve güzel. Saatlerce incelenebilir her biri sayfası. Metin de o kadar akıcı ve şiir gibi ki keyifle okunuyor. Hele bir de sesinizin tonunu hikâyeye uyarlarsanız değmeyin miniğin keyfine Çoğu sayfada çizer Magnus yazarak imzasını atmış. Bazen bir gazetenin adında bazen de bir kavanozun etiketinde. Bu detayı da ayrı sevdim. Biz çok sevdik kitabı. Siz de mutlaka çocuğunuzun kitaplığına ekleyin. Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel. O kadar diyorum size, gerisini siz anlayın ️Kitabı bana canım @aslinin.kitaplari tavsiye etti @25m2kitap @sinemcelebioglu Nihan Tanrıyakul Gamze Omurtak @magnusweightman_illustrator #evinehoşgeldinkunduz
Evine Hoş Geldin Kunduz!Magnus Weightman · 25M2 Kitap · 20252 okunma