Teslim OluncaGabrielle Sands
Selam arkadaşlar! Size harika bir mafya romantizmi kitabıyla geldim. Kitabın ilk sayfasından itibaren aksiyon hiç düşmedi.
Karakterler Hakkında:
Vale: Onu çok cesur buldum. Babası bir İtalyan mafya lideri olan Vale, gerçekten güçlü bir kadın.
Kocası: Tam bir pislik, ondan nefret ettim!
Martina: Yaşadıklarına çok üzüldüm.
Damiano: Çok sert gözükse de sevdikleri için canını bile verecek bir adam.
Konusu:
Vale’nin hayatı, babası onu "İnfazcı" lakaplı kocasıyla evlendirdiğinde korkunç bir kâbusa dönüşür. Adam tam bir psikopat; kaçırdığı insanları mahzene zincirliyor ve en büyük eğlencesi karısına zorla bu insanlara işkence ettirmek. Vale, bir akşam annesinin evinden döndüğünde kâbus tekrar başlar. Mahzende bu kez gencecik bir kız vardır. Artık bu durumdan bıkan ve ailesinin bu canavarlığı umursamadığını gören Vale, tek çare olarak genç kızı da yanına alarak evden kaçar.
Vale, adını ve kimliğini gizleyerek kaçtığı ülkede yeni bir iş bulur. Ancak mutluluk hiç kolay değildir; çünkü kocası her yerde onu aramaktadır.
Damiano’nun Hikayesi:
Damiano bir mafya lideridir. Ailesi, Sal denilen adam tarafından öldürülünce en güçlü bölge lideri o olur. Ancak Sal, Damiano intikam almasın diye onu bir adaya hapseder. Damiano bu küçük adada liderlik ederken zamanla güçlenir; düşmanı onu küçümserken o intikam planları yapar.
Çocuk yaşta ailesini kaybeden Damiano'nun elinde sadece kız kardeşi kalmıştır. Hem ailesinin intikamını alacak hem de hedeflediği güce ulaşacaktır. Zaten zorlu bir hayatı varken karşısına bu güzel kadın çıkar. Peki, peşinde kendi düşmanlarının yanı sıra bir de kadının kocası varken planlarını nasıl yürütecektir?
Not: Bu türü sevenler için harika bir kitap, kesinlikle tavsiye ederim. Ancak küçük bir uyarı: Kitapta çok fazla +18 sahne bulunuyor.