2026 21. kitabı
herkese selamm nabersinizz bugün yeni bir kitabın incelemesiyle yine yeniden buradayım şükür<3 bu aralar kitap fazla okuyorum gerçek hayatın stresi biraz üzerime bastı galiba ahshhd. neyse bu kitap harika muhteşem ötesi öncelikle bunu belirtmek isterim benimde bir podcast yayını yapmak istememi perçinledi diyebilirim djjsjs spoilerli bir inceleme olacak asklar baştan söyleyeyim. kitap genel olarak güzeldi başta nefret, sonra yavaş yavaş birbirlerini tanıyıp sevmeleri ve sonrasında olan olaylar baya akıcı okuması keyifliydi bir yandan shayin yetişkinlikteki rolünü babasını kaybetmenin hüznünü içinde taşımasını ve yetişkin olmak nasıl olur bunu arayışını okuyoruz ve bence shay gayet iyi iş çıkardın kızım seninle gurur duyuyorum go girl!! Bir yandan da Dominici eski kız arkadaşından ayrılması, bunu atlatmasini okuyoruz.Shay ile Dominicin birbirlerini tanımaları yaş konusunda şakalar yapmaları çok tatlıydı genel.bir de ilk opustukleri kısım çok tatliydi.. domun köpeğe bakması shay ile ilgilenmesi tatlıydı. Kent senden de nefret ediyorum hbrn olsn. Genel olarak güzeldi o ilişkilerini yavaş yavaş ilerlemesini okumak çok tatlıydı domun yaptıkları da kesinlikle öyle hem work hem bed.;) İncelemem bu kadar teşekkürlerr bu arada arada kaos falan oluyor okuyun sarıyor Kitapla kalın sağlıkla kalın opuldunuz
Eski Sevgili MevzularıRachel Lynn Solomon · Yabancı Yayınları · 2022369 okunma