·400 syf.····Okunma: 09 Mayıs 2026 00:00 Dizginleri Yakala kovboy romantizmini iyi bir şekilde yansıtan bir kitap olmuştu bence. Yazar küçük kasaba dinamiğini kitaba iyi bir şekilde yerleştirmiş ve bunu kitabın en eğlenceli kısımlarından biri haline getirmişti. Cece güzel yazılmış bir kadın karakterdi. Özellikle toksik bir ilişkiden çıkmış bir kadını gerçekçi bir şekilde yansıtmıştı yazar. Ailesi ile olan bağlarını da çok beğendim. Kovboy romantizmlerinde görmeyi sevdiğim bir aile dinamiği vardı.
Bunun yanında Nash'in kişiliği bunun oluşmasına neden olan olayların altı iyi doldurulmuştu. Bazı yerlerde sinir bozucu hareketleri olsa da yazar mantıklı açıklamalar ve eylemlerle bunu hemen düzeltmişti.
Kitap hakkında tek eleştirim de smut sahnelerinde erkek karakterin diyalogları bir yerde dark romance erkeği diyaloglarına kaydı ki ben bunu sevmedim. Hikayenin atmosferine uymamıştı bence.