Yeni yaşımda 24'den beklediklerimi, hayallerimi, ideallerimi ; yazmak, temenni etmek isteğinde değilim. Belki beklentisizliktir bu belki olgunlaşmaktır. Her bir yeni günümü merak ilmekleri ile örüp yaşımı tamamlayacağım bu sefer. Yalnız vefa örneği olması açısından 23 hakkında kendime anlatacak öyle çok telkinim var ki... Elim ne kadarını yazmaya yeter inanım ki kendim de bilmiyorum. Artık çabama sağlık diyor ve çıkacak sonucu şimdiden tebrik ediyorum. Öncelikle mezuniyet balosu ile başlayan ambulans ve acilde son bulan 23 ün ilk günü aslında bu tamamladığım yaşımın öncekilerden bambaşka olacağını ne yazık ki bir o kadar da zor olacağını bana göz kırpmış. Bunu ise ancak şimdi görebiliyorum. Hayatımın en zor yaşıydı. Kendimle yeniden tanıştığım, varlığımı, benliğimi keşfettiğim bir yıldı. Çok enteresandır ki 23 yıldır yabancı olduğum onca çok özelliğim varmış. Sanırım böyle böyle en iyi versiyonumuzu inşa ediyoruz. Şimdi film şeridi gibi bir seneyi gözümün önünden geçirince tekrar yaşamak istediğim 'an' ların cüziliğine şaşırıyor fakat silmek istediklerimin çokluğu ile de baş edemiyorum. Tecrübe, deneyim demekten başka bir seçeneğim yok fakat bunları sadece demiyor tabiri caizse dibine kadar kabulleniyor, büyük dersler çıkarıyorum. Tabii bu noktaya gelene kadar akan gözyaşlarımın, verdiğim psikolojik savaşların şiddeti hiç de azımsanamaz doğrusu. Tüm bunların üstesinden çok zor geldim. Pek tabiki tek başıma başardığım bir süreç olmadı bu. Bocaladığım bundan dolayı kendimle kavga ettiğim her bir olayda; beni sevdiklerim tuttu, kaldırdı, tekrar kendimle barıştırdı. Öyle güçlüydülerdi ki benim benimle olan savaşımda. Onların o güçleri olmasa bitap düşmüş düşmüş düşmüş ve öylece kalmıştım. Sevdiklerim zor günlerimde çıkarsız, saf, tertemiz sevgileri ile beni sarmaladı, kucakladı. Tıpkı geçmişte benim yaptığım gibi Yani cok sevdiğim o dizedeki gibi "sevdiğim kadar sevildim". Onların sevgisi başka yerdeki sevilmeyişimi aldı, içinde eritti, yeniden çok daha güzelini oluşturup bana sundu. Sonra benim iç catışmam uçtu gitti. Tekrar hayata, kendime döndüm. Bitmeyen pilim, yüksek enerjim, sonsuz güven sağlayışım, koşulsuz sevgim ve mükemmel kalbim ile yeniden doğdum. 24 oldum. Eminim ki bu doğuşum bu yaşımda beni en iyi versiyonuma sevdiklerimle beraber ulaştıracak. O hâlde adettendir iyi ki doğdum! ❤️
Mutlu yıllar hocam 🎈