2026 14. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2026 10:15
İsminden de anlaşılacağı gibi karanlık bir atmosfer ve psikolojik yoğunluğu ile bu eser karakterlerim iş dünyasına odaklanmaktadır. Kitaptaki "yanma", "kül olma" gibi imgeler sadece fiziksel değil, duygusal yıkımın, bastırılmış öfkenin ve yeniden doğma ihtimalinin metaforu olarak kullanılıyor. Karaketerler geçmişlerinden kaçmaya çalışsalar da korlanmış acıları onları bırakmıyor, tekrar alev almak için derinlerde saklanıyor. Ateş sönmüş gibi görünse bile korlar hala yanıyor. Kitaptaki aşkın sadece iki kişi arasında olmasını isterdim. 5 kişilik bir bağ karmaşık ve zaman zaman yıkıcı olabiliyor. Kitabın verdiği his ise huzurdan ziyade bir ağırlık, umut yerine kırgınlık, romantizim yerine de duygusal yoğunluk çevresinde dolanıyor. Kitabın dili akıcı ve merak uyandırıcı. Kime Hitap Eder? * Karanlık atmosferli romanlar, * Psikolojik karakter anlatımı, * Slow-burn ilişkiler, * Melankolik ve şiirsel dil, * Travma ve içsel dönüşüm temalarını sevenlerin hoşuna gidecektir. Ben sevdim :) İkincisini okumak için sabırsızlanıyorum :)
Korların AlacakaranlığıTessa Hale · Nox Yayınları · 202694 okunma