Merhabalar sevgili kitap severler. Bugün sizlere @arkadya_kitap ’tan çıkan @lorraineheathauthor ’kaleminden serinin birinci kitabı olan, #şeytanladans eserini tanıtacağım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki Arkadya kitaplarına aşık olmamak imkânsız. Kusursuz tasarımı, zarif kapakları ve sayfaların o büyüleyici kokusu insanı bambaşka bir dünyaya götürüyor, adeta okuma saatini bir şölen haline getiriyor.
Ben yazarın, daha önce kalemini okumamıştım, bu kitapla birlikte onun dünyasına ilk adımımı attım. Ve itiraf etmeliyim ki, ilk tanışmada böylesine güçlü bir hikâyeye rastlamak beni çok etkiledi. Şeytanla Dans, Londra’nın karanlık sokaklarında “Şeytan Kont” olarak bilinen Lucian Langdon ile cesur ve bağımsız Leydi Catherine Mabry’nin yollarını kesiştiriyor. Catherine, arkadaşını kurtarmak için toplumun dışladığı bu adamla anlaşma yapmak zorunda kalıyor. Ancak bu anlaşma, ikisini de geri dönüşü olmayan bir tutkuyla birbirine bağlıyor.
Roman boyunca karanlık atmosfer, tehlike ve yasaklı bir aşkın büyüsü sizi sarıyor. Yazar’ın kalemiyle ilk kez tanışan biri olarak, karakterlerin derinliği beni şaşırttı. Lucian’ın sert kabuğunun altında yatan kırılganlığı ve Catherine’in cesur kalbinin çarpıntılarını hissetmek, yazarın anlatım gücünü ortaya koyuyor.
Arkadya Yayınları’nın özenli baskısı, yazarın akıcı dili ve bu hikâyenin sürükleyici kurgusu birleşince, ilk tanışmada bile unutulmaz bir okuma deneyimi yaşatıyor. Tarihi kurgu sevenler için vazgeçilmez bir eser, romantik gerilim arayanlar için ise tam bir hazine.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.