Vahşice merak uyandıran bir eser
2026 9. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2026 22:17
Herkese merhaba. İskandinav Mitolojisi'ne bu kitapla giriş yapmış bulunmaktayım, mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Fantastik eserler okurken o dünyayı zihnimde canlandırmak, bana sanki bir filmin içindeymişim hissini veriyor ve bu duyguyu çok seviyorum. Fakat itiraf etmem gerekir ki yabancısı olduğum bu dünyayı zihnimde canlandırırken zaman zaman zorlandım ama olay örgüsü beni yine kitabın sayfaları arasında yer almama sebep oldu. Kitap "üç kişinin ayak izlerini sürerek sizi bir maceranın içine atıyor. Tehlikeli bir arayışın içindeki bir avcı, savaş şöhretinin peşine düşüp ayrıcalıklı hayatı reddeden bir soylu ve Kan Yeminliler olarak bilinen ünlü paralı askerlerin arasında intikam peşinde koşan bir köle." Bu üç kişi ile bazen bir fiyortun kenarında, bazen bir gemide ve bazen de savaş meydanında yerinizi alıyorsunuz. Kişiler arası bağlantılar, geçmişleri ve yaşadıkları sizi hayrete düşürmeye yetiyor. Hele o son neydi öyle ya ağzım açık okudum desem yeridir. Şimdi ise ikinci kitaba geçmek için sabırsızlanıyorum, tabii önce okudularımı sindirmem gerek.
Tanrıların GölgesiJohn Gwynne · Martı Yayınları · 2025279 okunma