·464 syf.····Okunma: 14 Mayıs 2026 00:47 Başta kitabın daha çok genç ve ergen okurlara hitap eden, yüzeysel bir hikâye olduğunu düşünmüştüm. Ancak sayfalar ilerledikçe bu önyargım tamamen kırıldı. Özellikle anlatımın akıcılığı ve kitabın kendini hiç zorlamadan okutması, hikâyeye kısa sürede bağlanmamı sağladı. Uzun zamandır beni bu kadar içine çeken, temposunu kaybetmeden ilerleyen bir aşk hikâyesi okumamıştım.
Karakterler arasındaki ilişki oldukça samimi ve duygusal bir şekilde işlenmişti. Onların arasındaki bağı okumak, bana aşkın o heyecanlı ve sıcak hislerini yeniden hatırlattı. Kitabın en güçlü yanı da buydu bence: okura duygu geçirebilmesi. Hem keyifli hem de sürükleyici bir okuma deneyimiydi.
Yazarın anlatımı oldukça başarılıydı; duyguları yalın ama etkileyici bir şekilde aktarabiliyordu. Ancak çeviri konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yer yer anlatımın fazla basit kaldığını hissettim ve bu durum, metnin asıl gücünü tam olarak yansıtmasını biraz engellemiş. Daha özenli bir çeviriyle çok daha etkileyici bir okuma deneyimi sunabilirmiş. Puan kırma sebebim de tamamen buydu.
Bunun dışında, akıcı anlatımı, hissettirdiği duygular ve mutlu sonuyla benim için oldukça keyifli bir kitaptı.