Tozlu Pembe - Loresima
#kitapyorumu
Herkese selam! Yeni bir yorumla geldim.
O kadar fantastiğin üzerine bu kitabı okumak o kadar tuhaf geldi ki. Çok gündelik hayatmış gibiydi. Bir dumura uğradım. Ama hallettikk.
Şimdi öncelikle sevgili lore NE ZAMAN FANTASTİK YAZACAKSIN ÇOK MERAK EDİYORUM. Çünkü yazarın kalemini ben seviyorum ve başarılı da buluyorum. Betimlemeleri vs çok güzel. Ancak konu kısmında pek bana hitap etmiyor sanırım. Çünkü bu zamana kadar ne Gökçen’i ne de Bülbül Kapanı’nı tamamen okudum. İlk iki kitaplarından sonra maaalesef serilere devam edemedim. Sebebini bilmiyorum ama hep 2. kitaplarda takılı kalıyorum. Bu yüzden Tozlu Pembe muhtemelen yazarın tamamen bitirdiğim ilk serisi olacak diyordum. Çünkü 2 kitaplık bir seri olduğunu sanıyordum ama 2. kitabın sonunda da devam edecek yazıyor. Kaç kitap olacağı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Şimdiiii. Bu kitap dram türünde ama çok fazla komedi unsuru da var. Bence trajikomik bir dram var kitapta. Bu tezatlık bana Model’in Pembe Mez@rlık’ını hatırlatıyor hatta.
Kitabı sayfa sayısına göre kısa bir sürede okudum diyebilirim sanırım. Akıcıydı bence. Ancak biraz daha kısa olabilirmiş gibi geliyor. Kitapta kanser konusuna değinilmesi hoşuma gitti. Okuyan kitle ben de dahil küçük bir kitle ve şimdiden bu konuda bilinçlendirmek önemli. Ancak orada bile bir espri bir şaka bir ciddiyetsizlik vardı ya. Karakterler hayatı biraz laylaylom yaşıyor diyebilirim. Çok fazla da memes bulunuyordu yine bence. Dozunda olması tatlı olabiliyot ama fazlası biraz bayıyor.
Okuması keyifliydi ara sıra sıkıldığım yerler oldu. En iyi loresima kitabı mıdır? Benim sıralamamda Bülbül Kapanı ile yarışır ama kesinlikle Gökçen’den iyiydi. Genellikle loresima okuyanlar zaten bu kitabı da sever. Ben 2. kitabı daha çok merak ediyorum bence o daha dram ağırlıklı olacak. Daha benlik olur gibi geliyooor.