Genel olarak sevdim. ilk başlarda biraz uzatmış gibi geldi sanki 50 sayfa daha az yazılabilirdi. Kızımız Evangeline bir şirkette sekreter olarak çalışıyor. Kendisi patronunu şeytan olarak görüyor cehennemden gelen patron falan diyor onun için. Çünkü patronu sürekli ona gereksiz işler yaptırıyor yok işte git bana şuradan kahve al git şuradan bana bir tane zarf al bir tane posta pulu al saçma sapan işler. Yine bir gün saatini tamir ettirmeye gönderiyor orada bir kızla tanışıyor kızın ismi Lotti çok tatlı bir kız ve hemen arkadaş oluyorlar birbirlerine numaralarını veriyorlar. Meğer bu kız da çok zenginmiş kızın kocası çok zenginmiş ve tesadüf bu ya kocası bizim patronun arkadaşı çıkıyor. Hatta birisi baş nedimeoluyor diğeri de baş sağdıç oluyor. Evinin esas hedefi pazarlama alanında gelişmek ama bu zamana kadar maddi olarak kendini toparlamak için şirkette çalışmaya devam ediyor çok tatlı bir kız enerjik herkes tarafından da seviliyor genel olarak. Ve işlerini düzenli bir şekilde yapıyor. Oğlumuz Reid Hunt kendisi ilk görüşte sekreterine tutulmuş sırf gözünün önünde olmasını daha çok bağlanmayayım diye saçma sapan işler yaptırıyor kıza. Arkadaşlarıyla birlikte sıfırdan bir şirket kurmuş kendi emekleriyle bir yerlere gelebilmiş birisi. Tabii hayatında bazı pişmanlıkları da var. Fazla sert bir karakter kimseyle çok içini dışlı olmuyor. Huysuz gün ışığı trop söz konusu. Sonrası bol Spoiler içerecek.
Şimdi bizim kız dediğimi olduğu için gelin bunu bayağı gezdiriyor işte birlikte Paris’e gidiyorlar bizim kız çok mutlu tabi zengin arkadaş onu gezdiriyor işte bir şeyler alıp veriyor falan diye. Sonra damatla tanıştıracağım seni sağdıç da gelecek diyor bir geliyor bakıyor sadıç bunun patronu tabi hemen pot kuruyor cehennemden gelen patron sen misin falan diyor gelin patronumuza. Bizim oğlan bunu iş için bir fırsat olarak görüyor çünkü Randall yani damat ve gelin yani Lottie çok zenginler ve şirketlerini satma niyetleri var bizim patron da bu şirketleri satın alma niyetinde. Sonrasında ilerleyen süreçte kıza yani Evieye olan takıntısı artıyor. Ve bekarlığa veda evinde kızla aşna fişnaya başlıyorlar. Yatak kıracak seviyede takılıyor bunlar tövbest. İkisi de memnun alma verme dengesindem. Döndükten sonrada iş yerinde devam diyorlar masa altı şu bu takılıyorlar buldukları her yerde. Sonra Evie, Reid ve diğer ortaklarını yani Baden ve Vanceyi konuşurken duyuyor. İşte sırf şirketleri almak için bunun sağdıcı olduğunu sanıp çok üzülüyor ve adamın telefonları açmıyor. Sonra oğlumuz peşinde koşuyor çok güzeldi. Elinden geleni yapıyor çiçekler çorbalar ama en etkilisi gidip konuşması oldu. Bizim bu damat ve Reid çocukluk arkadaşı. Yanyana evlerde oturmuşlar. Reidin anne babası erken yaşta ölmüş. Dedesi ve nenesi bakmış ona ve kardeşine haliyle hep Randalla karşı bir kıskançlığı var onun parası ve ailesi yerinde diye. Neyse Lottie düğün hediyesi olarak bu eski evi hediye etmek istiyor Randalla ve Evieyle birlikte gidiyorlar sonra meğer yandaki Evienin dikkatini çeken dökük ev Reidinmiş. Evie orayı temizlemeye giriyor bakan kişi sakatlandı diye. Sonra bakan adam reide yazıyor senin kız burda bak diye. Reid de gökte ararken yerde buldum diyip koşuyor ve hemen hayatını anlatıyor kıza öpüşüp barışıyorlar. En sonunda da zaten her şey çok güzel ilerliyor evlilik teklifi falan mutlu son güzeldi.