2026 6. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2026 18:39
Keşke Ona Söyleseydim Kısa konumuz ise şöyle; Önceki kitapta Autumn ın pişmanlığını ve keşkelerini okurken, bu kitapta ise Finny gözünden okuduğumuz için Finny dünyasını ve pişmanlıklarını ve keşkelerini okuyoruz. Finny' in söylemediği şeylerin pişmanlığını çekiyor yani. Sonra diğer iki kişinin gözünden okuyoruz tabi. Bu kitapımız Üç kişinin ağzından yani (Üç farklı bakış açısı) anlatılıyor ilk önce Finny, karakterimizi anlatılıyor olaylar onun gözünden, Finny duyguları vb. , önceki kitapta sadece Autumn ağızından anlatılmıştı ve üzücü bir sonla bitmişti. Bu kitapta ise ilk önce Finny karakterimizin ağızından anlatılanlar ise, önceki kitapta autumn ile yaptığı şeyleri ve duygularını anlatıyor . İkinci karakterimiz ise Finny in en yakın arkadaşı olan Jack. Jack ise ilk kitaptaki son bölümden sonralarını anlatıyor. Jack, Finny en verdiği destekleri ve sorularını anlatıyor. Son kişi ise Autumn, spoiler vermeden anlatacağım, ilk kitabın sonunu bilenler Zaten, ikinci kitapta olan şeyleri biliyordur en azından şunu diyebilirim Autumn hayatı büyüyor ve gelişiyor, Autumn ile gelişen bir kişi daha var. Ve diğer kitap gibi bu kitap bence gerçekten duygu yüklüydü ve akıcıydı. Keşke Ona Söyleseydim
Keşke Ona SöyleseydimLaura Nowlin · Juno Kitap · 202488 okunma