Akıp gitti!
2026 26. kitabı
Okunma: 08 Nisan 2026 13:27
Bu yazarların kendini okutan bir kalemi var. Zodyak akademi çıkıyor haberini aldığımda çok sevinmiştim. Açıkçası isminde Zodyak olunca ben biraz daha astrolojiyi merkeze alan, biraz daha gizemli bir anlatım beklemiştim. Umduğumun aksine hayli basit bir yazım tardı var kitabın. İlk kitapta bunu dezavantaj olarak değerlendirmeme rağmen ikinci kitapta akıp gitmesi hoşuma gitti. Yazarların kalemi basit dedim ama aslında belki de temiz diyebilirmişim. Gereksiz uzatılan konular yok, saatlerce bakışmalar veya betimlemelere boğulmamış. Değişik ve yormayan bir macera mı okumak istiyorsunuz? Alın, başlayın. Beklentinizi en azından ilk kitaplar özelinde çok yüksek tutmamanızı öneririm. İlerleyen kitaplarda karakter şemaları ortaya çıktıkça olay örgüleri de arttıkça daha büyük keyif verecektir. Ne bileyim bazen insanın canı Tolkien’ın ağdalı kalemini çeker, bazen de çok çabalamadan anlayabileceği kitaplar mutlu eder. Keyifle zaman geçirmemi sağladı, keşke kitap sayısı bu kadar fazla olacağına kitaplar biraz daha uzun olsaydı. Devam edeceğim..
Acımasız VârislerSusanne Valenti · Olimpos Yayınları · 2026215 okunma