2026 7. kitabı
Rezonans Kanunu / Pierre Franckh Bu kitabın kahramanı benim.. Yani bu kitabı okuyan herkes bir nebze kendini başkahraman olarak bulacak. Rezonans kanununu şu şekilde açıklayabiliriz; insan hangi duyguya, düşünceye ve enerjiye yoğunlaşırsa hayatına benzer şeyleri çeker. Kitap, duygularımızın ve düşüncelerimizin evrende bir titreşim oluşturduğunu ve insanları çektiğini anlatıyor. Ancak bunun sadece düşünmekle değil kalpten de inanmanın ve hissetmenin önemini vurguluyor. Biraz kişisel gelişim biraz bilimsel yönleriyle kitap etkileyici. Pozitif düşünebilmenin, yolumuza, hayatımıza etkisini ve zihinsel olarak olumsuzluklardan uzak durarak, pozitif yaşabilmenin tüyolarını okuyoruz. Mesele inanmak, hissetmek ve uygulayabilmektir. Geçmişi, geçmişte kalanları veya kayıpları hepsini bir yerlerde bırakabilmeliyiz, pozitif düşünceleri kalpten evrene yayabilmeliyiz. Ve yazın, içinizden geçeni ve kendinize iyi gelecek her şeyi. Gerçekten hissedebilirsen, hayatına girecek o ışığı görebileceksin. Benim için çok farklı bir kitap oldu. Açıkçası okurken inanılmaz zorlandım. Hayatıma ne kadar uygulayabilirim, bilmiyorum.. Ama bir yerlede kesinlikle izi kalacak. Sevgilerimle..
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202525,9bin okunma