···Okunma: 15 Mayıs 2026 17:08 #KarKurdu
#GlennMeade
Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere okurken temposu düşmeyen, sayfaların aktığı ve aksiyonun üst düzeyde olduğu polisiye kitabı olan Kar Kurdu ile geldim. Yazarın uzun zamandır kitaplarını görüyordum ve kalemini gerçekten çok merak ediyordum. Kar Kurdu ile onun kalemiyle tanıştım. O zaman sizlere kitaptan bahsedeyim.
William Massey, babasının yıllar önce vefat etmiştir. Eski evinde babası ile ilgili bir takım belge ve dosyalara ulaşır.
Ulaştığı dosyalarda hiç bilmediği sırlar açığa çıkar.
William babasının bir CIA çalışanı olduğunu bulduğu belgelerle ve Kar Kurdu Operasyon dosyası ile öğrenir.
Bulduğu bu belgeler ile ilgili kimse ona yardımcı olmak istemez.
William babası hakkında öğrendiği bu gizli dosyalar ile ilgili çalışmalar yapar. Bulduğu belgelerde ismi geçen Anna Korev'in izini sürer. Kitapta Anna Kohev'in anlattıklarıyla beraber William'ın aklındaki sorular bir bir cevap buluyor.
Anna'nın anlatımıyla o soğuk savaş dönemine gidiyoruz.
Bu dönemde yapılan suikast planları ile CIA çalışanlarından Jakob Massey, Anna Korev, Alex Slanski Kar Kurdu Operasyonu'nu başlatır.
Yapılan planlar ile aslında hiçbir şey rayında gitmez ve aksilikler yaşanır. Bu operasyon ile kime ne olduğunu, neler yaşandığını bilen Anna Korev'in anlatımıyla kitabı okuyoruz.
Kitabı okurken gerçekten aksiyon, macera ve merak üst seviyedeydi. Yazarın kalemini çok sevdim.
Diğer kitaplarını da okumayı çok isterim.
Polisiye, macera ve aksiyon dolu bir eser arıyorsanız Kar Kurdu tam da aradığınız eser.
Türü severlere tavsiyemdir.
Sayfa Sayısı: 551