2026 32. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2026 19:36
Sırların Sırrı gerçekten beni içine çeken kitaplardan biri oldu. En sevdiğim şey de Dan Brown’ın o temposu diyebilirim. Koca kitap ama olayların neredeyse bir gün içinde geçmesi yüzünden asla sıkılmıyorsun. Sürekli bir şey oluyor ve bir bölüm daha okuyayım derken sayfalar akıp gidiyor. Kitap boyunca anlatılan teknolojiler, insanlığın geleceği ve bilimle ilgili fikirler ilk başta çok uzak geliyor ama sonra düşününce insanın içini ürperten bir gerçeklik hissi oluşuyor. Okurken en çok hoşuma giden şey de buydu; kurgu gibi ama bir yandan belki gerçekten olabilir hissi veriyor. Beni en çok etkileyen karakter kesinlikle Solomon oldu. Onun olaylara yaklaşımı, insanlığı ve geleceği yorumlama biçimi gerçekten düşündürücüydü. Özellikle bazı şeyleri önceden öngörmesi ve insanların nereye gittiğini bu kadar net görebilmesi beni baya etkiledi. Kitap bittikten sonra bile söylediklerini düşünmeye devam ettim. Kalın olmasına rağmen göz korkutan bir kitap değil çünkü bir başladığında bırakmak istemiyorsun. Gerilim, bilim ve gizem çok iyi birleşmişti. Ben okurken hem çok keyif aldım hem de anlattığı fikirler yüzünden biraz ürktüm açıkçası.
Sırların SırrıDan Brown · Altın Kitaplar · 20253,978 okunma