2026 80. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2026 22:01
Kitabı canım @burcortmennn gönderdi. Teşekkür ediyorum. Şöyle bir bakayım derken, kitabı bitirdiğimi fark ettim. Akıp giden sayfalar bu dönem benim için ilaç gibi geliyor. Ayrıca konusuda gençlik olunca ruhuma da iyi geldiğini söylemek isterim. Öncelikle fake dating temasını çok severim ama çoğu zaman klişe olur diye korkarım. Ancak burada öyle hissettirmedi. Özellikle Alec başta umursamaz gibi durup sonra yavaş yavaş değişmesi beni baya içine çekti. Dani ile olan atışmaları da tam dozundaydı, ne cringe ne de fazla abartıydı. Bence olması gerektiği kadardı. Kitap baştan sona sıkmadan okundu. Söylemeden geçemeyeceğim tertemiz bir çevirisi vardı. Sahte ilişki temasını dozunda ve gerçekleri uzatmadan sindiren çiftleri okumayı seviyorum. Alec benim huysuz kekim! Aramızdaki yaş farkını görmezden gelirsen oturup bir kahve içelim isterim. Ya bu buz pateni olayı bizim ülkemize gelmeli diye düşünüyorum. Ya da popüler olması sağlanmalı. Sporla alakası olmayan ben bile en önden izlerim. Bakınız bunu bir düşünmeliyiz. Benji seni sevemedim. Ben kaptırdım gidiyorum. Birazda konusundan bshsetmem gerekiyor. Unutmadan canı gönülden tavsiyemdir. Yıllar sonra Dani, lisenin son yılında Minnesota’ya geri döndüğünde çok büyük beklentileri yoktu. Zamanında onları buradan kovan dedesiyle yaşayacak ve en önemlisi eski suç ortağı Alec ile eskiye yakın bir samimiyet oluşturacaktı. İşler pekte beklediği gibi ilerlemez. Çünkü karşısına çıkan Alec, hatırladığı o çocuk değildi, kasabanın gözdesi, popüler bir hokey yıldızına dönüşmüştü. Bu değişim sebebiyle onu tamamen görmezden gelmeye karar verir. Lakin aşk bu geçmişte kalması mümkün mü? Tabii kader birazda tesadüf ve beklenmedik olaylar tozunu üstlerine serpince ortalık beklenilenden biraz fazla karışıyor. Geçmişin sırları ve bilenmeyenler ortaya çıktıkça birbirlerine olan gerçek duyguları da yerinde durmadı. Baştan beri Alec ve sebeplerini öğrendiğim an kitabın can alıcı noktasıydi diyebilirim. Yazarın kalemine tek laf eden taş olur! Bu kadın ne yazsa okunur yahu!
Sahte HokeyciLynn Painter · Artemis Yayınları · 202627 okunma