Sinan enginin sesiyle VASATIN ÜSTÜ
2026 10. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2026 20:46
İlk söylemem gereken şey insanı hiç yormayan bir kitap. Ben böyle kitapları şu şekilde tanımlıyorum: çerez kitap. Yani, hafif bir dili var. Okurken insanı yormuyor. Kısa cümleleri var. Hikaye usul usul akıyor. Ama çerez kitapların da kötü yanları var tabii ki. Sana çok bir şey katmıyor. Romantik komedi gibi düşünün yani. Keyifli ama boş. SPOILER Konu güzel başlıyor. Gerçekliğe oturtmak için paralel evrenlerden kuantumdan falan söz edilmiş. Ama olayın bütünü çok uzatılmış bence. Yani bu kadın pişmanlıklarının çok da mühim bişey olmadığını anlamak için 10-20 hayat yaşamak zorunda değildi ki. Bunu 4 bilemedin 5. de anlarsın zaten. Bir de ben sonuca 3 sayfada bağlanan kitapları pek sevmiyorum galiba. Okudum okudum okudum okudum 3 sayfada sonuca bağlanıp bitti.. eee yani? Hani benim kafamın içindeki soruların cevapları? Neyse yine de çerez kitap kategorisinde olduğu için çok sorgulamıyorum. Herkesin ben çok beğendim harika bi kitap düşüncesine de o kadar katılmıyorum. Boş zaman varsa okunur yoksa gerek yok diyerek bitiriyorum.
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598bin okunma