Dikkat Vefa İçerir hakkındaki yorumum
2026 2. kitabı
Öncelikle kitabın kapağındaki renklerin uyumunu sevdim. Bu renklerin birleşmesi soyut ve ayrıca hoş bir hava katmış. Kitabın içeriği okurken gerçekten ilgimi çekti ve aynı zamanda bazı kısımlarında durup bir süre okuduğum bölümde anlatılmak istenilenleri düşündüm. Özellikle “Gece Yarısı Misafiri” bölümünde anlatılmak istenen duyguları anladım ve hissettim. Bu bölüm en çok ilgimi çeken bölüm oldu. Beni en çok etkileyen yer Yavuz'un babasıyla ilgili olan kısımdı. Hem babasını uzakta olduğu için çok özlemesi hem de babası geldiği zaman ona ve annesine verdiği zarardan bıkması oldu. Baba zor şeyler yaşıyor olsa bile bu zorlukları ailecek birbirlerine destek olarak aşmaları gerektiğini düşünüyorum, bence şiddet asla çözüm olmamalı. Çoğu bölümde betimlemeler yerindeydi ve gözümde canlandırırken çok zorlanmadım. Benim anladığım kadarıyla kitapta vefa, iyilik ve insan ilişkileri işlenmiş. Açıkçası kitap benim hoşuma gitti. Ayrıca yazarın sade ve etkili bir dil kullanması anlamayı kolaylaştırmış.
Dikkat Vefa İçerirYunus Koşar · Mühür Kitaplığı · 202323 okunma