Merhaba değerli okurlar, Yaklaşık 42 dakikalık bir kesinti yaşadık. Kesintinin sebebi, son dönemde devreye aldığımız performans ölçüm sistemlerindeki bir hataydı. Bu hata nedeniyle, performans takibi için kullandığımız yeni sistem bazı servislerimizi geçici olarak kullanılamaz hale getirdi. Kısacası, performansı iyileştirmek için kurduğumuz sistemin kendisi bir kesintiye yol açtı. Tam bir paradoks. Bu aksaklık için özür diler, hoşgörünüze sığınırız. 🙏 İyi okumalar dileriz. ❤️
5 +1'leme
22,8bin Gösterim
mesajlarıma dönmüyorsun sadece tekrar kütüphaneci olmak istemistim
Önceki 1 yanıtı göster
Beyza
Beyza
tesekkür ederim beyza verdigim rahatsızlıktan dolayı da özür dilerim
Okuyan insan beklemeyi de, beklerken anın tadını çıkarmayı da bilen insan değil midir? Seviyoruz seni 1000kitap! Yalnız çözülmesi gereken meseleler var: Fake hesaplar, Okuyanları uygulamadan soğutan sözde okurlar, Uygulamanın niteliğinde değil niceliğinde artış yapmak için yapılan güncellemeler... İnanıyorum ama, her şey güzel olacak. Sevgiyle, kitapla...
Ama olmaz ki böyle. :/
Uygulamanın amacı dışında kullanımını önlemek için iyileştirmeler yapsanız yeterli. Teşekkürler.
1 yanıtı göster
sistemi boşverin şu saçma sapan sahte hesapları ne zaman yok edeceksiniz? uygulama 2009 facebook ortamına döndü!
Merhabalar. Sahte hesaplardan kastınız nedir? Dilerseniz tespitlerinizi mesaj olarak da gönderebilirsiniz inceleyebilmemiz için.
6 yanıtı göster
Başlıklara ve incelemelere emoji ekleyebilirsek affederim 🩷
Performansı artırmak için kurulan sistemin sistemi çökertmesi… Demek ki bazı şeyler fazla düşünülünce gerçekten bozuluyormuş. ☺️ Güvenlik açığınız çok fazla, bununla ilgili çalışmalar yaparsanız çok daha fazla okur kitlesine ve kaliteye sahip olursunuz.
Merhaba, Hesabıma erişemiyorum ancak profilim hâlâ aktif görünüyor. Şifre sıfırlama kısmında kayıtlı e-posta adresim “sistemde kayıtlı değil” hatası veriyor. Kullanıcı adıyla giriş de başarısız oluyor. Hesabım silinmiş değil, profilim hâlâ açık:
Zemheri
Lütfen hesabımın e-posta eşleşmesini ve giriş erişimini manuel olarak kontrol edebilir misiniz? Kullanıcı adım:
Zemheri
Kayıtlı e-posta: zemherioner@hotmail.com Teşekkür ederim.