2026 66. kitabı
Kişilik testleri, beyin taramaları ve DNA analizi yoluyla GeneticAlly şirketiyle biyolojik ruh eşinizi bulabilirsiniz. DNADuo adlı patentli bir algoritma kullanılarak, DNA'nız GeneticAlly'nin veritabanındaki yüz binlerce kişi ile karşılaştırılıyor. Sonrasında şirketin tescilli yazılımı, uyumluluk puanlarını sıfırdan yüze kadar bir dizi kategoride derecelendiriyor. Temel eşleşme, gümüş, altın, platin, titanyum ve elmas eşleşme. Dörtte üçü ciddi bir ilişkiye dönüyor bu eşleşmelerin. Puanı yüksek eşleşmeler daha güçlü bir ilişkiye denk geliyor.DNADuo'nun mucidi ve baş biliminsanı Dr.River Pena istatistikçi bekar anne Jess Davis ile şimdiye dek görülmemiş eşleşme puanına sahip olur, yüzde doksan sekiz. Bu şirketin halka arz edilme sürecinde önemli bir olaydır, lansmana kadarki üç aylık süreçte ilişki yaşamaya niyeti olmayan Jess aylık belli ücret karşılığında birkaç akşam yemeği ve röportajı kabul eder. Birlikte vakit geçirdikçe ortak olan birçok yönlerini keşfederler. Başta soğuk, mesafeli iş kolik River'ın değişimini okumak güzeldi. Sorumluluk sahibi Jess ve yazar arkadaşı Fizzy, aile büyüklerinin desteği içimizi sıcacık yapan ayrıntılar arasında yerini aldı. Yetişkin içerikli olmasını belirtmeliyim. Eseri okurken öğrenilen gerçekle okur kendine şu soruyu soruyor: "Hayatta her şey sayılara mı bağlı, doğal seçilim ve kendiliğinden çekim var mı? Ruh eşi kavramı ne kadar doğru?" Keyif verdi, tavsiye ederim. Reklam değil. #ruheşidenklemi Yabancı Yayınları
Ruh Eşi DenklemiChristina Lauren · Yabancı Yayınları · 202683 okunma