2026 25. kitabı
Merhaba Karanlıktaki Kıvılcım @stacyvwillingham @altinkitaplar Temposu hiç düşmeyen bir kitapla geldim. Chloe Davis 12 yaşındayken birdenbire oturdukdukları bölgede genç kızlar kaybolmaya başlar ve 6 kızın cesetlerine hiçbir zaman ulaşamazlar. Bu kızları öldüren kendi babasıdır Chloe bu travmadan çok etkilenir hayatı altüst olur. Chloe artık yetişkindir ve başkalarına yardımcı olmaya calışan bir psikolog olmuştur. Ama kendi zihninde yaşadıklarına çare bulamamıştır.bir erkek arkadaşı vardır Daniel hastanede tanışmışlardır onun sayesinde ilaçlara erişimi vardır ve kolaylıkla ilaç alabiliyorsun zihnini dinlendirmek veya açık tutabilmek için bazı ilaçlar alıyordur. Bu ilaçların bazen gerçeklik algısını etkileyip etkilemediğini sorgular. Hayatında bir tek kardeşi Cooper ile yakındır annesi hastanede yapmaktadır ve konuşamıyordur. Aradan 20 yıl geçmiştir ve cinayetler tekrar başlar 2 kız peş peşe cinayete kurban gitmiştir. Ama bu sefer babası hapistedir. O zaman bu cinayetleri kim işliyor sorusu ile başbaşa kalır. Chloe kararlıdır bunu öğrenmenin yolunu adım adım İz sürerek bulacaktır. Bu cinayetleri gercekten babası mı işledi? Yoksa başka biri mi? Kitabı sürekli bir huzursuzluk ve merakla okudum o kadar heyecanlıydı ki. Karanlık herkesde heryerde herkesin içinde olabilir. Kesinlikle tavsiyemdir okuyun. #karanlıktakikıvılcım #altınkitaplar
Karanlıktaki KıvılcımStacy Willingham · Altın KitaplarMurat Karlıdağ · 2026208 okunma