Yorumlara:)
Sevdiğiniz bir şiiri yorumlara bırakın desem.✨
1 +1'leme
2.413 Gösterim
doğarsın sorgudur başlar doğmanın hesabı sorulur dünya bir bela sofrasıdır lokmanın hesabı sorulur acı bir dumandır köyleri çakaldır kurttur soyları gecenin kanlı beyleri dumanın hesabı sorulur kıvılcım çektiğin demirden canını oynadığın kumardan bıçağın oyduğu damardan akanın hesabı sorulur
Yalnızlığımsan da, yalnızsan da gel artık Sözüm geçmez oldu kalbimde silkelenen atlara Bitmemiş bir şiir gibi Ya da yitirilmiş, hatırlanmayan Gökyüzünde bile dikiş tutturamayan martılar Artık hangi denize sığar Artık hangi hayali süsler..
Sevgiyle yoğrulmamışsa yüreğin Tekkede, manastırda eremezsin Bir kez gerçekten sevdin mi dünyada Cennetin cehennemin üstündesin.
Kimsenin konuşmadığı bir dil gibiyim. Kimsenin inanmadığı bir deli. Hiç çalmayan bir şarkı. Hiç sorulmayan soru gibiyim. Kalabalıklar içinde varım Ama yok gibiyim. Murathan Mungan, saygılarımla
Derya Özdemir
Bilmediğim bir şiirdi teşekkür ederim✨
Nerden çıktın karşıma böyle Sitâre Efsaneler dökülüyor gülüşlerinde youtu.be/ZNLA4EDbKCE?si=...
İbrâhîm İçimdeki putları devir Elindeki baltayla Kırılan putların yerine Yenilerini koyan kim Güneş buzdan evimi yıktı Koca buzlar düştü Putların boyunları kırıldı İbrâhîm Güneşi evime sokan kim Asma bahçelerinde dolaşan güzelleri Buhtunnasır put yaptı Ben ki zamansız bahçeleri kucakladım Güzeller bende kaldı İbrâhîm Gönlümü put sanıp da kıran kim