Karakterler;
* Bradshaw: Lakabı Bones. Ölüm tanrısı olduğuna dair söylentilerin olduğu karanlık operasyon elemanı.
* Nellie: Lakabı Bunny, gerçek adı Penelope Gallows. Azrail diye tanıyanlar bile vardır. Uzak mesafe keskin nişancısı ve elinden kurtulan yok.
& Özet;
•• Devletin gizli eliyle karanlık işlerin yaptırıldığı, kimsenin varlığından haberdar olmadığı yeraltı ekipleri: Malum Timi, Hades Timi ve Riøt Timi.
Beş yıl önce yaşanan bir saldırı ve pusuda, Malum Timi ekip arkadaşlarından birini, Bones'in sağ kolu olan Abrahm'ı kaybeder. Aynı saldırida Riøt Timi'nde Gallows dışında herkes ölür. Timin yaşayan tek insanı odur. Herkes saldırı için diğer timi suçlarken, gerçek aslında çok daha başkadır...
Nell, Riøt Timi'nin kaybından 2 yıl sonra yeni görevle tekrar bir timde yer alır. Uçakta tanıştığı yakışıklı biriyle, kendini tamamen hayata kapatmadan önce bir gecelik eğlence ister...
••Ama o kişi, yeni timinde karşılaşmaktan bile korktuğu kişi çıkar: Bones. Nell'in hayatta kalan tek kişi olması ve timler arası düşmanlık, Malum Timi'nin onu kabul etmemesi ve pes ettirmek için her şeyi yapmasına neden olur.
Yorum;
* Kitabın başındaki uyarı metni kesinlikle göz önünde bulundurulmalı.
Smut sahneler daha çok #bdsm mantığıyla yazılmış ve bu çoğu kişiye ağır gelebilir. Nefretten aşka dönen bir ilişki var ama nefret varken bile aralarındaki cinsel çekim surekli hissediliyor.
Spoiler almadan okumuştum ama kurgu netleşince sonundaki sürprizi tahmin edebildim ve tuttu. Buna rağmen; insanların bir amaç ugruna çabalaması, yaşamlarını planlamaya çalışmaları ve "insan gibi hissetmek istedikleri anlar" çok iyi yansıtılmıştı.
Tam anlamıyla çerezlik bir kitap, okuma hızına göre 2 günde bile bitebilir. E Mutlu sonla bitmesi ve son sahnedeki üzücü kaybın tersine dönmesine ayrıca sevindim.
Sebepleri olsa bile Eren'e hâlâ biraz bozuğum, Nell'i kullandığı gerçeğini hâlâ hazmedemedim.