Serinin ilk kitabı novella gibi zaten ben konuyu beğendim ama bir tık uzun olsa tadından yenmezdi :D
Ajla 31 yaşında başarılı bir iş kadını aslen Yugoslavya'dan gelmiş ülkenin savaş zamanlarında çocukmuş hatta . Kadının genel halini sevdim bir adamla yemeğe çıktığında kitap başlıyor bok gibi bir şey zaten adam . Orada masadayken başka bir masada oturan pek leziz bir tiple göz göze geliyor . Sonrasında zaten yemek patlıyor ve aynı anda içerde kurşunlar uçmaya başlıyor :D
Kadın masa altına saklanıyor onu oradan bakıştığı adam çıkarıyor randevusu ortada yok kaçmış aşalsaka . Nicolas 25 yaşında babası suikast ile öldürülünce bir anda genç yaşta Don olmuş .
Oda kadına karşıdan göz koymuş bile adam bayıldı kadına zaten . Fakat kadının randevuya çıktığı adam Nicolas'ın babasının ölümüne sebep olan aileden . Nicolas durumu anlamak ve kadınla yakınlaşmak için onu evine götürüyor bu sırada kadın adamın eline çatal falan sapladı :P
Şimdi kitap kısa olduğu için aşk falan pek şipşak ama hoştu kadının hafif bir Dominant havası olması aralarında olan dinamik falan çerez gibi akıverdi :D