Puan vermedi·248 syf.····Okunma: 18 Mayıs 2026 21:53 Merhabalar
Seriye elim değmişken ara vermeden devam edeyim dedim ve ikinci kitabın yorumuyla geldim efendim
Seri ilk kitabın sonunda Hayden’ın yaralanmasıyla bitmişti ve ikinci kitap tam olarak buradan başlıyor. Tabi yaşanan olay oldukça ciddi boyutta olunca kader eşlerinin hepsi bu süreçte büyük bir korku ve panik yaşıyor. Karakterler arasında hâlâ favorim kesinlikle Cillian Onun hemen ardından da Cael geliyor Ama Easton ve Maddox’ın sürekli kendilerini geri çekme halleri bu kitapta da devam ediyordu ve açıkçası bu durum beni biraz sıktı
Hayden’e gelirsek artık ne olduğunu biliyor, kader bağlarını kabul etmiş hatta üçüyle bağını tamamlamış ama hâlâ güçlü olacağım, bağımsız kalacağım diye triplerde geziyor Bazı yerlerde gerçekten göz devire devire okudum. Beş adam etrafında pervane olmuş ama bizim kız hâlâ mızmız modunda Kitap olduğunu bilsem de bazen adaletin bu mu dünya? diye söylenmedim değil
Bunun dışında ortaya çıkan konsey olayı bence kitap adına en dikkat çekici detaylardan biriydi. Yazar keşke bu entrika kısmına daha çok ağırlık verseymiş. O çekişmeler, güç savaşları ve gizli olaylar daha detaylı işlenseydi hem hikâye çok daha sürükleyici olurdu hem de ilişki dinamiğindeki o duygusal eksiklik biraz kapanabilirdi bence. Ama genel olarak kitap bana biraz aceleye getirilmiş gibi hissettirdi. Duygular tam geçmedi, diyaloglar yer yer vasattı ve olayların çoğu fazla tahmin edilebilirdi. Bir de bu kadar farklı karakter varken yazılan smut sahneleri neydi ay Reverse harem okuyorsak biraz daha etkileyici şeyler bekliyoruz doğal olarak
Neticede bence potansiyeli yüksek bir seriymiş ama yazar o potansiyeli tam değerlendirememiş gibi geldi bana Yine de seri üç kitaplık olduğu için final kitabını da okuyup karakterlerin sonunu öğrenmek istiyorum. Sonuçta kısa ve kolay okunan bir seri diyerek yorumumu noktalıyorum.