herkese selamlarr!! yeni bir kitabın incelemesiyle tekrar birlikteyiz ilk defa bı kitaba kötü yorum yapacağım galiba kitap iftaiyeci erkek ve butik işleten kızın yangın olupta karşılaşması ile başlıyor ilk bölüm cidden güzeldi ama ondan sonraki kısımlarda çok sığ bir hikaye okuduk hemen oldubittiye geldi ve detaylı bir akış göremedim ilk gün nefret ediyorlardı ertesi gün hemen senden hoşlanıyorum falan filan aşkları sarmayınca +18 kısımlarda çok sarmadı hızlıca geçtim o yüzden ayrılma nedenleri saçmaydı barışma şekilleri de ateş çocuk ne alaka ya birde çok kötüydü ateş çocuk demesine karşın sarışın denilmesi de göz devirmeme neden oldu sarışın hitabini severim ama ateş çocuk olunca baya sırıtmıştı bu durum ayrıca cecenin de biraz daha özgüvenli olmasını isterdim o kadar güzelsin ama seni partiye acıdıkları için çağırıyorlar öyle mi kesinlikle çok saçmaydı o kısım bir de babasıyla ilgili durumları anlatırken daha özel bir an beklerdim bilemiyorum hikaye hiç geçmedi bana ama arkadaşının hikayesini beğendim gibi incelemem bu kadar teşekkürlerr okumasaniz da olacak bir kitap diyebilirim maalesef