2026 23. kitabı
Merhabalar 🩵 B.K. Borison'un kaleme aldığı "İyi Ruhlar" eseri ile karşınızdayım. Harriet York, teyzesinden kalma bir antika dükkanını işletmektedir, ailesi onun bu işi yapmasını istemese de o bu işi severek yapmaktadır. Tarih 1 Aralık ve Noel zamanıdır. Bugün birçok talihsizlik yaşamıştır ve bunun üzerine evine gider, pijamalarını giyer, şekerlemelerini alır ve koltuğa film izlemek için oturur fakat o da ne Noel ağacının arkasında biri onu gözetler. Harriet onun bir hırsız olduğunu düşünür ancak o bir hırsız değil, bir hayalet vardır. Nolan bir hayalettir ve Noel zamanı ortaya çıkar, geçmişte Harriet'in yaptığı bir hata yüzünden ona musallat olur. İkisi Harriet'in geçmişine inmeye başlarlar. Peki Harriet ne yapmıştı da Nolan ona musallat olmuştu? Harriet'in hazır cevap olması ve aralarındaki didişmeler beni çok eğlendirdi açıkçası. Aralarındaki aşk hemen öyle oldu bittiye getirilmemiş, yavaş yavaş işlenmiş ve bu da sizi içine çeken en önemli unsur. Ufak bir uyarı da geçelim kitabımızda smut içeren sahneler de vardı, onu bilerek okursanız daha iyi olur Noel ruhunu yansıtan, yaşatan sıcacık bir eser arıyorsanız işte tam da bu eser beklentilerinizi karşılayacak türden. Peki siz bu eseri okudunuz mu? Noel temalı eserleri sever misiniz? En son okuduğunuz Noel temalı eser nedir? Hadi gelin yorumlarda buluşalım @noxyayinlari
Semra
Semra