2026 82. kitabı
#artemisaşkına İlk kitap #beşnumaralıkural 'ı iki ay önce okudum. Unutmam lazımdı ki ilk kitaptaki karakterlerin kim olduğunu unutup, ikinci kitapta bunların hangisiydi acaba diye düşünüp durdum. Sonra düşünmekten vazgeçtim tabii. İkinci kitap #oyununkuralları' ndan kaptan Lucas ve Piper'ın hikayesini okuyoruz. İlk kitapta dikkatimi çeken tatlı çiftti ama hikayesini okuyunca çok zorluk çektiklerini öğrendim. Piper'ın ağabeyi Marcus'da bir hokey oyuncusuydu ama kaza sonucu öldü diye biliyorduk. Meğer Piper ve Lucas'ın birlikte olduğu gece, aralarındakini öğrenince Marcus yakın arkadaşı Lucas ile tartışıyor. Ve aynı gece kaza geçiriyor. Ve Piper ile olan aşkı başlamadan bitiyor. Çünkü Lucas bu suçluluk duygusu yüzünden kıza berbat davranıyor. 1 yıl sonra Piper üniversiteye başlıyor. Böylece Lucas'ın işkence dolu günleri başlıyor kıskançlık oyunları her zaman hoşuma gitmiştir. Lucas'ın kıvranmasından zevk aldım valla Hokeycileri pek sevdiğim için seriye devam edicim. Diğer karakterler neler yaşayacak meraktayım. Arada romantik şeyler okumak iyi geliyor. Kendime geldim valla. Bu arada seri azcık YETİŞKİN İÇERİKLİDİR sevgiler mucuk
Oyunun KurallarıJ. Wilder · Artemis Yayınları · 202548 okunma