BOMMBOSSS ileti Şarkı sözü yazin
"Bu gece düşünmeden Şairliğime şiir olup odama Sayfalarca gel Yine de yarım kalır ifadeler Tamamlansak eğer Bu aşk en kusursuz dertlik olur Nazım da Piraye ye"
GÜLDÜRMEYEN AĞLATMAYAN SİNSİ BİR OK ÖLDÜRMEYEN CARESİ YOOOOKKK BU YARANIN KİMDE KALİİR KABUKLARİİİİİİ
Kuşlar içimden, düşümden uçmuş Yani derinden, derinden Dostlar kafamdan, yaşamdan kaçmış Yani derinden, derinden Aşklar, savaşlar, şiirden çıkmış Yani derinden, derinden Putlar, ikonlar evimde belirmiş Yani derinden, derinden
Gözümün yaşına bile bakma, memnunum ben halimden Bu acıyı çektirmeden bırakmaz yakamı içimdeki göz İnanırsam yıkanıp yundum ah samimiyetle bir gün O zaman dönebilirim başa yeniden tertemiz, söz Atladım ateş çemberlerinden Sınandım mucizesiyle aşkın Hiç farklı değildim diğerlerinden Yanılan herkes gibi şaşkın Dayandı kapılarıma aşk, yıktı indirdi duvarlarımı Ama geldiği gibi çekip gitti, beğenmedi kurallarımı Geç kalanlar yarışında en ön saflardayım Tanrı bile kabul etmiyor dualarımı Gözümün yaşına bile bakma, memnunum ben hâlimden Bu acıyı çektirmeden bırakmaz yakamı içimdeki göz İnanırsam yıkanıp yundum ah samimiyetle bir gün O zaman dönebilirim başa yeniden tertemiz, söz Gözümün yaşına bile bakma, memnunum ben hâlimden Bu acıyı çektirmeden bırakmaz yakamı içimdeki göz İnanırsam yıkanıp yundum ah samimiyetle bir gün O zaman dönebilirim başa yeniden tertemiz, söz Gözümün yaşına bile bakma, memnunum ben hâlimden Bu acıyı çektirmeden bırakmaz yakamı içimdeki göz İnanırsam yıkanıp yundum ah samimiyetle bir gün O zaman dönebilirim başa yeniden tertemiz, söz O zaman dönebilirim başa yeniden tertemiz, söz
karşılaştık yar seninle bende bu yolun yolcusuydum derinde
İKİMİZDE BİLEMEDİK KİYMETİNİ ASK SENİDE BENİDE TERK EDİYOOR UZGUNUM OPMEDEDİM WLLERİNİ SIKICA TUTUN YÜREĞİM GİDİYOO ACİMASİ İNSAFİ YOK KADERİNN ASKİ OYUNCAK ZANNEDİYOR
ben bir bombayım bom bom bom kızlar patlar bom bom bom simdi erkekler bom bom bom