2026 43. kitabı
Merhaba arkadaşlar sizlere güzel bir kitap yorumuyla geldim. . . Eski çağlardan gelen bir tarih kitabı diyebiliriz. I.Dünya Savaşının izlerini taşıyan Emily.O dönemler de kadınların sadece evlerin perde arkasından baktığı dönemlermiş.O dönemdeki savaşta çok fazla erkek vefat edince işler kadınlara kalmış perde arkasından bakan kadınlar gerekirse savaşa yada bağ bahçeye koşmuş.Emily ve arkadaşı Clarissa da onlardan biriymiş. Emily bekar yargıç bir babası olan annesi ise kızını durumu iyi olan biriyle evlendirmek isteyen biriymiş. Abisini savaşta kaybedince Emily artık ailesinin göz bebeği olmuş. Ama Emily kalbini pilot olan birine kaptırmış ve onun peşinden giderek evi terk etmiş. Emily ve Robbie kaçmışlar ve aralarında yaşanan şeylerden dolayı Emily hamile kalmış.Belli bir süre sonra Robbie savaşta vefat etmiş.Ama Emily hamile haliyle ailesinin onu kabul etmeyeceğini bilir ve aile evine geri dönemez.Eskiden çalıştığı bir çiftlik evi varmış oraya gitmeye karar verir onlarda onu sarar sarmalar kabul eder. Bu çalıştığı evde bir günlük bulur belkide tüm sırları o günlük sayesinde gün yüzüne çıkartıcaktır. Bu günlükte sizce ne yazıyor olabilir ve bu günlük Emily hayatını nasıl değiştirebilir. ️Kitabın konusu Emily üzerinden geçiyor ama o Emily aslında bütün kadınlar.Topragi işleyip yemek olarak getiren alın yerini paraya çeviren gerektiğinde savaşlarda en önde yer alan güçlü kadınlar. Yayinevinin kitaplarını çok seviyorum aşırı güzel bir kitap okudum. Alın Aldırın
Zafer BahçesiRhys Bowen · Arkadya Yayınları · 202641 okunma