2026 17. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2026 00:00
Sizlere #engelsizokurlaokuyoruz grubumuzla okuduğumuz #şairimparatoriçe kitabı ile geldim . Uzun zamandır böylesine gerilim ve heyecan dolu bir kitap okumadığımı söyleyerek başlamak istiyorum ️ . Kitabımız; Pirinç çiftçisinin kızı Yin Wei ve kardeşi Bao şehire indiğinde bir anonsu duyması üzerine başlar. Anonsta Prens Terren’in cariye aradığı ve bunun için bir hafta sonra meydanda toplanılması gerektiğini duyarlar. . Pirinç çiftçisinin kızı Yin Wei bu ilanı duyar ve kardeşini okutabilmek, halkını ve ailesini kıtlıktan kurtarabilmek için Açelya Hanedanlığı’nın Prensi Terren’in tüm zulümleri ve zalimliklerine rağmen bunu yapmak zorundaydı. . İmparatorun her anneden farklı olan ve imparator mührü taşıyan beş oğlu vardır. En küçüğü olan Ruyi’nin henüz mührü yoktur. Kiran’ın Rüzgar mührü, Mavo’nun yollar mührü, Terren’in kılıçları, Isan’ın meyvelerinin mührü vardır. . Taht savaşları başlamadan önce çok iyi anlaşan kardeşler tahtın farkına varınca düşman olmuşlardır. Bu savaşı kim kazanacak, tahtın sahibi kim olacaktır? Ve halk hangi mühür ile yönetilecektir? . Pirinç çiftçisinin kızı Yin Wei , hayatta kalmak ve güçlü olmak için çok acı çeker. Hata yapmadan hayatını idame ettirirken Prens Terren’in ona yaptığı zulümler ise çok korkunç. . Yazarımızın kalemi öylesine iyi ki kitabı okumuyor adeta yaşıyorsunuz. Film tadında olan bu kitap uzun süre favori kitaplarımdan olacağını söylemek isterim. . Sizler okudunuz mu? Okuduysanız sevdiniz mi? . Fantastik roman türünde kitap okumayı sevenlerin mutlaka bakmasını öneririm ️ . Kitaplarla ve sevgiyle kalınız
Şair İmparatoriçeShen Tao · Athica Yayınları · 202642 okunma