2026 76. kitabı
#fundaokuyupyorumluyor " Maneviyatın en büyük rütbesi uçmakta değil; o içi boş karttaki hiçlikte yatar." "İnsan ömrü birbiriyle savaş halinde olan hem de birbirine kusursuzca tamamlayan iki farklı saatin tiktakları arasında geçer, biz bu saatlere "Zahir" ve Batın" deriz." Zahir ifadesi gerçek hayatta yaşananların anlatıldığı bölümler, batın ifadesi ise görünmüş gerçek rüyalar ve rüyaların yorumlarıdır. Yazar, @isa.ozinan dünyevi makamların kurumsal hırsların ve büyük maddi yıkımların gölgesinde adım adım gerçekleştiği manevi bir dirilişin hikâyesiyle bizlere konuk oluyor. Gördüğü rüyaların yorumları ile nasıl yorumlanacağının bilgisini vermiş. Her bir rüya ayrı bir anlam taşımakta ve hayatını şekillendirmekte. #herşeyböylebaşladı adlı bu hikayede Allah'a boyun eğen ve en nihayetinde devasa robotları ehlileştirme yetkisi veren bir ruhun ete kemiğe bürünmüş hali. Yazarın kalemi ile ilk kez karşılaşıyorum yazı dili biraz karmaşık olması, kitabı okurken durup düşünmeni sağladı. Her bölüm ayrı ayrı düşünmeye sevk ediyor. Farklı tarzda okuma yapmak isteyenlerin tercihi olabilir. Kitapla ve sağlıkla kalın
Herşey Böyle Başladıİsa Özinan · Feniks Kitap · 202650 okunma