Çoğu kitabı beğenmiş ama ben beğenemedim. Daha önce terapi kitabını okumuştum ve onun da tanıtım bültenine baktığımda bu kitap gibi heyecanlandırmıştı. Ama iki kitapta da aradığımı bulamadım maalesef. Kitabın psikolojik yönü daha fazla. Herşey gerçekten bir hayal ürünü mü diye sorgulatmaya çalışıyor. Her bölümün sonu bir gerilim yaratılmaya çalışılarak bitirilmiş ama diğer bölümde açıklama getirilmiş. Kitap hiç birşeyin havada kalmaması için cevaplıyor ki bu gözüme çok battı. Öyle bir yazılmalıydı ki okurken biz bunun sebebi buymuş diye kendimiz bulmalıydık. Sürekli yeni bir detay ya da o öyle değildi sen kafanda kurdun tarzı bir yanıltmaca. Ters köşe yapılmaya çalışılırken biraz gerçekdışı ve zorlama olmuş bence. Hele son sayfalarda herşeye tekrar bir açıklama çabası yapılırken birkaç detay yok artık dedirtti çünkü çok itici ve saçmaydı. (Pedofili durumu) Birçok gerilim ve suç romanı okumuş biri olarak (içlerinde çok çok iyiler de vardı) eksiklerinin olduğunu düşünüyorum. Ortalama bir kitaptı benim için.